Be Kind lanceert eerste women’s wear lijn ‘Abundance’

Noor Veenhoven

Be Kind lanceert eerste women’s wear lijn ‘Abundance’

Op 17 februari lanceerde Be Kind haar nieuwe women’s wear collectie ‘Abundance’. Stijlvolle ontwerpen, gemaakt van hoge kwaliteit materialen, te combineren met wat je al hebt, om eindeloos van te genieten.

De collectie ‘Abundance’ is ontstaan vanuit het enough-principe; we leven in overvloed en er is zoveel moois op de aarde wat we kunnen gebruiken om iets blijvends en waardevols van te creëren. “In de kledingindustrie zijn er prachtige overgebleven stoffen te vinden. Stoffen van hoge kwaliteit, die op het punt staan weggegooid te worden. Door te werken met die stoffen besparen we veel water, verf en energie. Op die manier putten we moeder aarde niet uit in het maakproces,” zegt Hendrine Boer-Stelwagen, oprichter Be Kind. Alle items zijn gemaakt van bestaande materialen. Enkel hoogwaardige stoffen; van biologisch katoen tot de mooiste Franse linnen.

Be Kind blouse

Transparantie

Naast de basislijn voor kinderen breidt Be Kind nu uit met een eerste collectie voor volwassenen. Onder het motto ‘choose well’ laat het merk de waarde van kleding zien, waarbij stijl, kwaliteit en transparantie voorop staan. “Door echt open te zijn over het verhaal achter ieder kledingstuk zorgen wij ervoor dat je weet wat je nou eigenlijk koopt.” zegt Hendrine. Ieder product heeft een eigen tag met daarin alle informatie over het materiaal, het proces en de impact. 

Be Kind vrouwen basislijn

Forever wardrobe

Net zoals eerdere ontwerpen van Be Kind bestaat Abundance uit prachtige, tijdloze items, met verfijnde details, te stylen op vele manieren. Draag de Abundance items op een manier die bij jou past, zodat je er eindeloos van kan genieten. In plaats van trends, gelooft Be Kind in kledingstukken die jarenlang te dragen zijn. Alles is met veel liefde en aandacht gemaakt, liefde voor zowel mens als natuur.

 

Bekijk alle producten van Be Kind:

 


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳