Sophie Stone lanceert uitgebreide mannencollectie

Noor Veenhoven

Sophie Stone lanceert uitgebreide mannencollectie

Onlangs lanceerde Sophie Stone haar nieuwe, uitgebreide mannencollectie! Kleding, schoenen en accessoires met een goede fit, mooi design en gemaakt van duurzame materialen zoals biologisch katoen, bamboe en gerecyclede materialen. Veelal vegan en altijd gemaakt onder Fair Trade omstandigheden.

Duurzame mannenkleding

Zes jaar na de lancering van de eerste vrouwencollectie van Sophie Stone, was het tijd voor de eerste échte uitgebreide mannencollectie. Eerder waren er slechts enkele basic items voor mannen te vinden in de webshop, zoals T-shirts, sweaters en sokken. Echter kwam er in de loop der tijd steeds meer vraag naar een volledig mannenaanbod. Mannen vinden het over het algemeen prettig om op één plek een volledig outfit te kunnen shoppen. Dus zowel een sweater, broek, schoenen en zelfs een onderbroek te shoppen.

Bask in the Sun
Mode met een nautische invloed van Bask in the Sun

 

Duurzame merken voor mannen

De mannencollectie is een mix van bekende merken waar ook een vrouwenaanbod van is, zoals ARMEDANGELS, Dedicated en Thinking Mu. Aangevuld met nieuwe eerlijke mannenmerken zoals het Franse Bask in the Sun en het Spaans Ecoalf. Qua stijlen onderscheiden we basic (ARMEDANGELS), nautisch (Bask in the Sun), laid back (Thinking MU) en uitgesproken (Dedicated).  Schoenen en slippers gemaakt van gerecyclede materialen (zoals autobanden en oceaanplastic) vind je er van Ecoalf en verschillende boxer- en sokkenmerken. Heb je de vrolijke zwembroeken van Dedicated al gespot?

Dedicated zwembroeken
Dedicated
zwembroeken

 

Care voor mannen

Er is ook een aparte mannenhoek binnen het care-aanbod van Sophie Stone. Deze huidverzorgingsproducten voor mannen zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zonder parabenen of chemicaliën en zo veel mogelijk verpakt in zero waste verpakkingen. Bestsellers hier zijn de puur natuurlijke mannen deodorant stick van Loveli (in de geuren Fresh Cotton en Zenzei), de scheerzeep van Werfzeep en de zonberschermingsproducten van het nieuwe merk SeventyOne.


Deel dit verhaal

Project Cece is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame kleding. Door de leukste merken en winkels op één website te verzamelen maken we het makkelijker om duurzame mode te vinden. Neem eens een kijkje in ons online overzicht van duurzame producten voor vrouwen of mannen!

Join the fair fashion movement

Samen staan we sterk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in eerlijke en duurzame mode. We planten een boom voor elke inschrijving! 🌳